Fysiotherapie

Spijkermat

Heb je moeite met inslapen? Maken jouw gedachten ook overuren? Of val je gemakkelijk in slaap, maar word je midden in de nacht wakker? Om vervolgens niet meer in slaap te kunnen vallen. Je blijft maar draaien in bed en de onrust neemt maar toe.

In de vorige berichten heb je kunnen lezen dat nek- en schouderklachten veroorzaakt kunnen worden door een combinatie van slecht slapen, stress en een te snelle, hoge ademhaling. Het doen van buikademhalingsoefeningen kan zeer waardevol zijn. Wil je nog dieper en vaster slapen of overdag tot een diepe ontspanning komen? Dan kan de spijkermat, ook wel bekend als acupressuur mat, iets voor je zijn.

Deze van Flowee is heel fijn en niet duur. De scherpe uiteinden van de spijkermat prikken in de zenuwuiteinden van de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd, afvalstoffen worden sneller en beter afgevoerd en het lichaam maakt 2 gelukshormonen (Endorfine & Oxytocine) aan die zorgen voor extra ontspanning en vermindering van pijn.

De Flowee spijkermat is inzetbaar bij:

– Nek en schouderklachten

– Betere ontspanning bij spieren die vastzitten

– Slaapproblemen

– Burnoutklachten & Stress

– Diverse rugklachten

– Fibromyalgie

– Bij pijnlijke en vermoeide voeten, hielspoor en wintertenen

– Frozen shoulder

– Whiplash

– Chronische en reumatische pijnklachten

– Onderdeel van gezonde lifestyle en meer rust