M. Lemmens (Artrose knie – Liebscher & Bracht)

Eind augustus 2022 kreeg ik een stekende scherpe pijn in mijn rechter knie. Angela heeft me daar enkele weken voor behandeld maar de pijn werd niet minder. Er werden foto’s gemaakt en er werd vastgesteld dat het kniegewricht versmald was en er was sprake van artrose. Angela heeft me toen doorverwezen naar medische fitness. Daar heb ik twee maanden geoefend om de spieren rond de knie te versterken maar de pijn bleef. Dus ben ik weer teruggegaan naar Angela. Zij heeft mij toen vier keer behandeld met de methode van Liebscher & Bracht, die zij zich intussen eigen had gemaakt. Een week na de vierde behandeling ebde de pijn weg. In enkele uren tijd. Ik doe trouw de rekoefeningen die bij de methode horen. Verder houd ik het gewricht soepel met fietsen, wandelen en cross trainen. De pijn is over, ik kan zelfs weer achter mijn kleinkinderen aanrennen, iets wat negen maanden onmogelijk was!


M. Steentjes (Nek-, rugklachten)

Angela heeft mij op prettige en deskundige wijze behandeld met o.a. fasciatherapie. Ik ben gewend om na een rugoperatie her en der regelmatig wat pijntjes te hebben. Na een drukke periode en door overbelasting had ik op meerdere plekken in mijn lichaam klachten: nek-arm pijn met uitstraling naar de vingers, pijn tussen de schouderbladen, onderrug, stuit en beide knieën en verkrampte beenspieren.  Angela luisterde goed, vroeg door en vormde zich een compleet beeld van mijn klachten. Ik voelde me gehoord. Ze zag verbanden; verrassend was dat ze de oorzaak van mijn klachten op andere plekken vond dan waar ik de pijn ervaarde. Al na de eerste sessie voelde ik me ‘herboren’ en losser. Ik had meteen vertrouwen in haar kwaliteiten en het gevoel dat ik bij de juiste behandelaarster terecht was gekomen. In combinatie met gerichte adviezen en begrijpelijke, eenvoudige oefeningen voor thuis voelde ik me steeds minder belemmerd en heb meer inzicht gekregen hoe ik mijn klachten zelf effectief controleerbaar houd. Hiermee kreeg ik de regie over mijn situatie weer terug. Dank je wel Angela!


Nancy (Knieklachten)

Enkele jaren heb ik rondgelopen met enorme knieklachten. Ziekenhuisonderzoeken mochten niet baten. De osteopaat heeft de ergste pijn weg kunnen nemen maar helaas bleven de knieklachten terug komen. Uiteindelijk kwam ik bij Angela terecht, ik had gehoopt dat het beter zou worden maar niet verwacht dat ik van de klachten af zou komen. Angela had al snel door wat er aan de hand was en na ruim een half jaar met pijnlijke behandelingen ga ik weer pijnvrij door het leven. Angela is deskundig en laat geen minuut onbenut. Echt een aanrader!!


P. Thijssen (Kaakklachten)

Na een paar weken toenemende klachten aan mijn gebit, kaak en oor waarbij zowel de tandarts als de huisarts geen oorzaak kon vinden, kwam ik via een kennis bij Angela terecht. Zij had de oorzaak zo gevonden. Ik kreeg tips en oefeningen voor thuis en na een aantal fasciatherapie behandelingen ben ik nu volledig van de klachten af. Je merkt dat Angela kundig is en haar theorie paraat heeft. AANRADER!!


M. Arts (Heup- en bekkenklachten)

In haar aanpak kijkt Angela niet alleen naar je klacht(en), maar vooral ook naar de onderliggende oorzaken en wat zij én jijzelf daaraan kunt doen. Het gaat dus niet puur alleen om behandeling, maar ook om coaching. Zoals ze dat zelf omschrijft: het optimaliseren van het zelf-herstellend vermogen van je lichaam. Mijn (langdurige) klachten aan bekken en heupen zijn niet volledig weg, maar door de fasciatherapie én de adviezen waarmee ik zelf aan de slag ben gegaan, veel beter beheersbaar. Geen quick-win, maar lange termijn resultaat!

Ook de beweeglessen (VIIsioMove) sluiten heel goed aan bij de behandelingen. Dankjewel Angela, voor jouw deskundige en heldere aanpak!


G. Ter Beek (Carpaal Tunnelsyndroom)

Enkele maanden had ik last van Carpaal Tunnelsyndroom. Pijn, tintelingen in de vingers en handpalm, vooral in de nacht veel last en hinder. Overdag tijdens fietsen ook veel tintelingen. Na vier fascie behandelingen had ik nauwelijks nog last. Wat een opluchting.


M. Jakobs (Zwangerschap gerelateerde klachten)

Na 14 weken zwangerschap kreeg ik al snel last van mijn lage rug en bekken. Ik dacht dat dit erbij hoorde, omdat vele andere dit zeggen, dus ben ik er een tijdje mee door gelopen. Daarna kwam ik terecht bij Angela en haar sportles voor zwangere dames. Ik kon mijn klacht goed met haar bespreken en ze raadde me aan eens langs te komen in de praktijk. Snel kon ik terecht. Angela besprak alles duidelijk en vroeg goed door. Hierdoor voelde ik me gehoord. Ook was er na 1 consult al resultaat. Mijn bekkenklachten waren stukken minder en met de adviezen wist ik ook beter naar mijn lichaam te luisteren. Ik heb hierdoor tot 37 weken kunnen sporten.


S. de Haard (Heup- en bekkenklachten)

Ik kan wel zeggen dat het een lange zoektocht is geweest om hier te komen. Na verschillende therapieën had ik de moed bijna opgegeven. Totdat ik Angela ontmoette en met haar kennis en ervaring kon zij vrij snel aangeven wat het probleem was. Intern was ik sceptisch. Ik had immers al veel uitgeprobeerd. Na meerdere Fasciabehandelingen en goede ondersteuning werden de klachten minder en minder. Ook ervaar ik nu minder stress in mijn lichaam en hoofd en ben mij bewust van mijn manier van ademhalen in vooral drukke tijden. Het is heel erg fijn om na vier jaar heup en bekken klachten zonder pijn en ongemak te leven! Angela, ik ben je zeer dankbaar. Dankzij jouw betrokkenheid, ervaring, inzicht, kennis en passie ben ik klachtvrij. 


A. ter Beek (Buikklachten)

6 jaar geleden had ik een galaanval. In het ziekenhuis werd verteld dat ik een ERCP moest ondergaan, een kijkoperatie waarbij ze proberen de steentjes uit de galleider te verwijderen. Bij de operatie wilde de arts de galleider ingaan met camera, maar stak helaas per ongeluk ipv in de galleider in de alvleesklier. Alvleesklier raakt bij aanraking accuut ontstoken. Dan ben je in één klap ernstig ziek en bepalen de bloedwaarden wanneer je weer genezen bent. Na een aantal weken na de genezing werd alsnog de gal verwijderd middels een laparoscopische operatie. Maar ik had na de operaties erg veel last van m’n bovenbuik, alsof er een gordijn stenen onder m’n borsten hing. Ik noemde het geen pijn maar enorme druk. M’n maagdarmspecialist wilde alsnog een ERCP om te kijken of er toch nog steentjes bekneld zouden zitten. Ook dat hielp niet tegen die druk, daarom heeft ze alsnog een gastroscopie/kijkoperatie gedaan in de maag. Ook hier was niets aan de hand.

Toen ben ik naar een osteopaat gegaan, de behandeling was wel wat ontlastend, maar niet genoeg. Toen craniosacraal therapie, ook prettig maar geen duidelijk effect. Toen na een aantal jaar ‘overleven’ toch weer een osteopaat geraadpleegd, maar na 5 keer zei hij dat hij niets voor me kon doen.

Nadat ik Corona had gehad en na een blaasoperatie was de druk/pijn zo ernstig dat zitten een groot probleem was geworden. Liggen en lopen ging prima. Toen ben ik op zoek gegaan naar een fasciatherapeut op aanraden van een bevriende fysiotherapeut.

Ik kwam terecht bij Angela Wijnhoven. Ze drukte, bij het intake gesprek en onderzoek, op mijn middenrif. Ik vloog tegen het plafond van de pijn. Zij wist gelijk dat het met m’n middenrif te maken had, dat er veel verklevingen door alle operaties waren ontstaan. Na een aantal zeer pijnlijke massages (losmaken van de verklevingen) was de vooruitgang enorm. Ik ben erg onder de indruk van haar snelle diagnose en zo blij dat er nu na jaren zoveel vooruitgang is geboekt. Ik ben er nog niet, maar ik heb veel vertrouwen in haar behandelingen. Ook psychisch voel ik me hierdoor nu een stuk sterker.