Fysiotherapie

Verzekering 2024

Bij VIIsio staat de zorg voor de klant voorop! Ik kies er dan ook bewust voor om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. Niet alleen worden de zorgpakketten steeds verder uitgekleed, ook de vergoeding voor de therapeuten wordt steeds minder. Terwijl de eisen, voorwaarden en administratieve last alleen maar hoger wordt.

Door geen contracten te tekenen met de zorgverzekeraar kan ik mijn eigen keuzes maken over hoe ik de fysiotherapeutische zorg wil aanbieden; meer aandacht en tijd voor de behandeling zelf. Uiteraard voldoe ik aan de wettelijke verplichtingen.

2024 komt eraan! Tot het einde van het jaar kun je overstappen van verzekering of je polis aanpassen. Hieronder vind je enkele zorgverzekeraars die contractvrije zorgverlening (vrijwel) volledig vergoeden.

Uiteraard kan je ook zelf gaan zoeken naar de verzekering die het beste bij jou wensen past, maar mogelijk kan dit overzicht je helpen.

  • DSW (Bijna volledige vergoeding)
  • ONVZ (Bijna volledige vergoeding)
  • OHRA
  • Stad Holland
  • ASR (Bijna volledige vergoeding)
  • Ditzo (vrije keuze)

Het bovenstaande rijtje is ontstaan vanuit eigen onderzoek en kunnen geen rechten aan worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van je zorgverzekeraar. Het is een persoonlijke keuze, maar bij deze hoop ik je beter geïnformeerd te hebben zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Wil je meer weten over contractvrij werken? Kijk dan onder het kopje Kosten & Vergoedingen.